Učitavanje...

Dr Theiss žalfija i vitamin C pastile

SKU: 236889 Kategorije:

422 рсд

Plaćanje u kešu prilikom preuzimanja paketa od kurira.

Besplatna dostava
Porudžbine od 4000 rsd

Učitavanje...

Opis

Informacija o proizvodu

Dr. Theiss Žalfija i vitamin C pastile na bazi ekstrakta i etarskog ulja žalfije sa dodatkom vitamina C.

Umanjuju tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla
pospešuju regeneraciju obolele ili oštećene sluzokože
sprečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…)

SizeServingsSKUUPC
24 pastile 236889 
Odrasli i deca preko 14 goidna: 4 pastile na dan u periodu 7 dana. Istovremeno se unosi i preporučeni dnevni unos vitamin C. Pastile postepeno otapati u ustima. Kod potreba za većim dnevnim unosom ili pri upotrebi dužoj od 7 dana, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom. Preporučeni dnevni unos 4-6 pastila sa čim se u organizam unosi i preporučeni dnevni unos vitamina C.
20 mg vitamina C u jednoj pastili
Dr. Theiss Žalfija i vitamin C pastile ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak preparata, trudnice i doilje i oboleli od dijabetesa (proizvod sadrži šećer) – Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti – Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu – Čuvati na temeraturi do 25oC – Čuvati van domašaja dece
Dr. Theiss Žalfija i vitamin C pastile su dijetetski proizvod na bazi ekstrakata i etarsko ulja žalfije obogaćen vitaminom C. Preporučuju se kao dodatak ishrani kod iritacija i kašlja jer imaju blagotvorno dejstvo na jačanje sluznice usne duplje, ždrela i disajnih puteva i doprinose očuvanju njene fiziološke funkcije. – Ublažavaju tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla, – Ubrzavaju regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože. – Sprečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…)
*Uprava za hranu i lekove nije procenila ove izjave. Ovi proizvodi nisu namenjeni za dijagnostikovanje, lečenje, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Komentari

Još nema komentara.

Budite prvi koji će staviti komentar„Dr Theiss žalfija i vitamin C pastile“

Your email address will not be published. Required fields are marked *