Učitavanje...

Activon Tube manuka med 25g

SKU: 27732 Kategorije: Tags: ,

1.291 рсд

Plaćanje u kešu prilikom preuzimanja paketa od kurira.

Besplatna dostava
Porudžbine od 4000 rsd

Učitavanje...

Opis

Informacija o proizvodu
Activon Tube sadrži 100% Manuka med bez aditiva sa Novog Zelanda. Naš Manuka med se filtrira i steriliše, što ga čini pogodnim za nanošenje na rane. Manuka med će ukloniti i oljuštiti, eliminisati mirise i obezbediti vlažno okruženje za zarastanje rana. Activon Tube je idealan za uklanjanje nekrotičnog tkiva ili za dopunjavanje zavoja gde je med ispran eksudatom. Odličan za upotrebu u šupljinama, samo isperite fiziološkim rastvorom.
SizeServingsSKUUPC
25 g 27732 
Odvrnite kapicu, obilno nanesite na ležište rane (površinu ili šupljinu) i pokrijte odgovarajućim sekundarnim zavojem. Activon Tube je proizvod koji se koristi samo za jednog pacijenta, nakon otvaranja koristi se u roku od 90 dana. U početku ćete možda osetiti visok nivo eksudata, to je sasvim normalno i vremenom će se smanjivati, stoga će vaš sekundarni zavoj možda u početku morati da bude superupijajući zavoj, preporučujemo Eclipse.
Koristite Activon Tube u kombinaciji sa Algivonom za debridaciju i otklanjanje ljuštenja.
Iako se med ne apsorbuje u krvotok, savetujemo praćenje nivoa pacijenata sa dijabetesom. Ne koristite ako ste alergični na pčelinji otrov. Pri nanošenju meda može se osetiti nelagodnost, u zavisnosti od osetljivosti rane može biti potrebno razmotriti odgovarajući nivo analgezije. Početna nelagodnost obično nestaje, ali ako se nastavi, prestanite sa upotrebom i isperite ranu slanim rastvorom.
Activon Tube je idealan za uklanjanje nekrotičnog tkiva; idealan je za dopunjavanje preliva gde se med spere ili odličan za korišćenje direktno u šupljine. Med se može isprati uobičajenim fiziološkim rastvorom. Pošto je med prirodan proizvod, svaki preostali med neće imati štetnih efekata. Activon Tube se može primeniti na bilo koju ranu, a posebno: dekubitus, čir na nogama, dijabetički čir, hirurške rane, opekotine, mesta kalemljenja, inficirane rane, šupljine i sinusi Pregledajte studije slučaja koristeći Activon Tube
*Uprava za hranu i lekove nije procenila ove izjave. Ovi proizvodi nisu namenjeni za dijagnostikovanje, lečenje, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Komentari

Još nema komentara.

Budite prvi koji će staviti komentar„Activon Tube manuka med 25g“

Your email address will not be published. Required fields are marked *