Učitavanje...

Apimed Dent sprej

SKU: 25783208 Kategorije:

773 рсд

Out of stock

Plaćanje u kešu prilikom preuzimanja paketa od kurira.

Besplatna dostava
Porudžbine od 4000 rsd

Učitavanje...

Opis

Informacija o proizvodu

Sastojci: alkohol. voda, ekstrakt propolisa, ekstrakt lista hrasta (Quercus Robur), ekstrakt lista samura, ekstrakt lista žalfije (Salvia officinalis), ekstrakt cvetova kamilice (Chamomilla recutita), ulje nane (Menthapiperita).
Indikacije: Zaštita desni. Formiranje zaštitnog filma omogućava lakši oporavak povreda usne duplje. Apimed Dent štiti desni, posebno tokom obroka, kada su desni osetljive i podložne daljem oštećenju. Biljne tinkture i pomoćne supstance doprinose prijatnijoj aromi. Može biti korisna i za lezije oralne sluzokože uzrokovane aftom i sličnim erozijama, kao i lek za zubobolju i krvarenje desni. Takođe se preporučuje za loš zadah.

 
SizeServingsSKUUPC
20 ml 25783208 
Loše oralno zdravlje može uticati na sposobnost jela, govora, osmeha i izražavanja emocija. Oralno zdravlje takođe može uticati na samopoštovanje osobe. Bolesti usne duplje variraju od karijesa i bolesti desni do raka usne šupljine.

Kakva je veza između oralnog zdravlja i opšteg zdravlja?
Kao i u drugim delovima tela, u ušnoj duplji se nalaze bakterije, uglavnom bezopasne. Ali usta su takođe kapija za štetne bakterije u digestivnom i respiratornom traktu, a neke od ovih bakterija mogu izazvati bolesti. Normalno, prirodna odbrana tela i dobra oralna higijena, koja se sastoji od pravilnog svakodnevnog četkanja i pravilne upotrebe zubnog konca, dovoljni su da obezbede optimalno oralno zdravlje.
Čuvati van domašaja i pogleda male dece! Zabranjeno osobama koje su alergične na propolis ili bilo koji drugi sastojak proizvoda. Kao rezultat prisustva alkoholnog ekstrakta u sastavu, može se javiti blagi osećaj pečenja.
Čuvati na mestu zaštićenom od svetlosti i vlage, na temperaturi od najviše 25 stepeni Celzijusa,
*Uprava za hranu i lekove nije procenila ove izjave. Ovi proizvodi nisu namenjeni za dijagnostikovanje, lečenje, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Komentari

Još nema komentara.

Budite prvi koji će staviti komentar„Apimed Dent sprej“

Your email address will not be published. Required fields are marked *