Učitavanje...

Glutathione Vege 200 mg

SKU: 112 Kategorije: Tags: ,

3.468 рсд

Plaćanje u kešu prilikom preuzimanja paketa od kurira.

Besplatna dostava
Porudžbine od 4000 rsd

Učitavanje...

Opis

Product information
Ostrovit Glutation VEGE 90 kapsula Ostrovit Glutation VEGE 90 kapsule je najkvalitetniji dodatak ishrani u HPMC celuloznim kapsulama (hidroksipropil metilceluloza) koji sadrže redukovani L-glutation. Svaka kapsula sadrži 200 mg redukovanog glutationa, koji pokazuje antioksidativni (antioksidativni) efekat na svaku ćeliju u našem telu. OstroVit 100% VEGE KAPSULE su kvalitet, marljivost i odgovor na očekivanja naših kupaca. LINIJA 100% VEGE KAPSULA Proizvod za vegane, vegane i vegetarijance 90 porcija proizvoda L-glutation u redukovanom obliku glutation Glutation je tripeptidni organski molekul koji se sastoji od tri proteinske aminokiseline: L-glutaminske kiseline, L-cisteina i L-glicina. Glutation se prirodno javlja u našem telu, delujući kao glavni antioksidans svake ćelije u našem telu. Suplementacija sa smanjenim glutationom povećava ukupnu koncentraciju ove supstance u našem organizmu, što povećava šanse za mnogo efikasniju borbu protiv slobodnih radikala. Osobine sastojaka sadržanih u OstroVit Glutation VEGE: Ima antioksidativni efekat Deluje kao “čistač” slobodnih radikala (reaktivne vrste kiseonika) Može imati efekat koji je namenjen da podrži imuni sistem Može da deluje „pročišćavajuće” na naše telo Uklanja nepotrebne metabolite iz našeg tela Visok nivo glutationa u telu je prirodna antivirusna zaštita Podržava enzimske procese u telu Proizvodi serije VEGE CAPSULES su razvijeni koristeći samo veganske sastojke. Zbog visoke bezbednosne politike kompanije i činjenice da se u procesu proizvodnje koriste senzibilizirajući sastojci, etiketa sadrži informacije o mogućnosti unakrsnih alergena. Za više informacija, kontaktirajte nas putem e-pošte. Laboratorijski dokazan kvalitet Zbog brige za zdravlje naših kupaca, naši proizvodi se redovno testiraju u nezavisnoj akreditovanoj laboratoriji kako bi se osigurao i održao najviši kvalitet.
SizeServingsSKUUPC
90 32 g112 
Uzmite 1 porciju (1 kapsulu) dnevno tokom obroka. Proizvod je namenjen odraslima.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ne koristite proizvod kao zamenu (zamenu) za raznovrsnu ishranu. Preporučuju se uravnotežena ishrana i zdrav način života. Nemojte gutati ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ne konzumirajte proizvod od strane dece, trudnica ili dojilja. Držati van domašaja dece.

Ingredients

L-glutathione reduced, maltodextrin, coating composition (bulking agent: hydroxypropyl methyl cellulose). 

Product may contain milk (including lactose), soybeans, peanuts, other nuts, sesame seeds, oats, eggs, crustaceans, fish.

Nutrition Facts

Active ingredientsPer portion
L-glutathione reduced200 mg
*Uprava za hranu i lekove nije procenila ove izjave. Ovi proizvodi nisu namenjeni za dijagnostikovanje, lečenje, lečenje ili prevenciju bilo koje bolesti.

Komentari

Još nema komentara.

Budite prvi koji će staviti komentar„Glutathione Vege 200 mg“

Your email address will not be published. Required fields are marked *